23 Nisan 2014 Çarşamba

Telefonunuza En Uygun Kılıflar



Cep telefonunu kullanımı ülkemizde biraz daha geç yaygınlaşmaya başlasa da çok hızlı bir artış göstermiştir. Neredeyse artık herkesin en az bir tane kullandığı cihaz bulunur. Çok sayıda marka ve modeller ile kullanım alanı olukça çeşitli olan cep telefonlarında aksesuarlar içerisinde en çok kullanımı yapılan kılıf ilk sırada yer alır.
  
Akıllı cep telefonlarının kullanımının çok sayıda faydası da bulunur. Sosyal medya, mail, bankacılık işlemleri, fotoğraf çekebilmek, video kayıtları gibi çok sayıda tercih edilebilecek özellikleri bulunur. 



Farklı Tasarımlar ile Kılıflar

Telefonlar genelde gün içerisinde kullanımı oldukça fazla sayıda yapılmasından düşmelerde ya da çarpmalar da herhangi bir sorun oluşmaması adına kılıf kullanımları yapılır. Çok sayıda tercih edebileceğiniz modeller ve renkler ile çeşit sayısı da oldukça fazla. 

Her model için dikkat çekici renklerde ve tasarımlarda kılıf alarak sizlerde hem telefonunuzun görünümünü değiştirebilir hem de koruma altına alabilirsiniz. Gönül verdiğiniz takımların renklerinde ya da amblemleri içinde üretilen kılıfları tercih ederek, kullanım yapabilirsiniz.

21 Nisan 2014 Pazartesi

Birbirinden Farklı İphone 5 Kılıfları



İphone 5’in piyasaya sunulması ile birlikte insanlar bu telefonu almak için deyim yerindeyse gün saydılar. Ancak bu telefon ile birlikte diğer bir yandan da İphone 5 kılıfları satışa sunulmaya başladı. Çünkü satın aldığı telefonun özellikle de ekranının zarar görmesini istemeyen insanlar telefonu alırken diğer bir yandan da kılıfları inceliyor. 


Bunu bilen kılıf üreticileri de telefonun satışa sunulması ile birlikte iphone 5 kılıfları modellerini insanların beğenisine sundu. Kılıf modelleri arasında en beğenilenlerinden bir tanesi klasik olarak adlandırılabilen kılıflar.

Bu kılıflar kırılmaz şekilde üretilmektedir ve darbelere dayanıklıdır. Özellikle de İphone 5’in ekranı dokunmatik olduğu için bu tarz İphone 5 kılıfları insanlar tarafından sıklıkla tercih edilmektedir. Ve uzun süreler boyunca da tercih edilecektir.

Yepyeni İphone 5 Kılıfları

Klasik model kılıflardan sıkılan kişiler ise özellikle de şimdilerde üretilen renkli, desenli modelleri tercih edebilirler. Birçok farklı tarza rahatlıkla uyum sağlayan bu modeller sayesinde insanlar artık cep telefonlarını da kendi istedikleri tarzda görebilme imkanına sa sahip olmuştur.

Bayan Çorap Modelleri

Bayanlarımız günlük giyimlerinde çok farklı çizgileri takip edebilirken çorapları konusunda yeterli önemin verilmemiş olmasından dolayı kendilerine sıradışı ürünler bulmakta zorluk çekmektedir. Tüm bu konuların yanı sıra ayak sağlığının da yeterli öneme kavuşamamış olmasından dolayı çok fazla sayıda bayanın şikâyetlerine tanıklık ettik. Bu konu üzerine yapılan çalışmalarımız sonucunda hazırladığımız bayan çorapları çeşitlerimize aşağıda paylaştığımız linkimize tıklayarak ulaşabilirsiniz.



Ürün niteliklerimiz tamamen firma politikalarımız taşımaktadır. Bu konuların başında insan sağlığı ve tasarım olarak söyleyebiliriz. İnsan sağlığı açısından tamamen organik ipliklerin ve tekstil ürünlerinin kullanımıyla insan sağlığına katkıda bulunan bayan çorapları hazırladık. Bu ürünlerin uzun süreli kullanımları sonucunda bile kullanıcıya herhangi bir problem yaratmaması temel hedeflerimiz arasında yer alıp bunu gerçekleştirmiş olmanın mutluluğunu yaşamaktayız.

Diğer önemli konu ise ürün tasarımlarımız olmuştur. Bu konuda da ülkemizde herhangi bir benzerini bulamayacağınız tasarımlarla karşınıza çıktık. Test etmek için mutlaka sitemizi ziyaret etmelisiniz. Genelde diz altı olarak tasarlanan modellerimiz dünya moda eğilimlerinin üzerinde yer alarak gelecek hakkında bilgi verir niteliktedir. Oldukça sağlıklı ve özgün modellerden oluşan bayan çorapları ürün yelpazesinin firmamız satış politikasıyla desteklenmesi kullanıcılarımızın memnuniyetlerine verdiğimiz değeri yansıtmaktadır.

Tüm ürünlerimiz ve bayan çoraplarımız için aynı gün kargo hizmeti vererek ortalama 2 iş günü içerisinde ürünlerin ulaştırılmasını sağlayabilmekteyiz. Ülkemizin her noktasına siparişler alıp kapıda ödeme seçeneğiyle kullanıcılarımızla aynı safta yer almak ayrı bir mutluluğumuz olmuştur.

Çok daha fazla bayan çorap modellerini http://www.albenitak.com/BAYAN-CORAP,LA_601-2.html adresinden inceleyebilirsiniz.

19 Nisan 2014 Cumartesi

Cep Telefonu Aksesuarları



Cep telefonlarına duyulan merak, telefon teknolojisinin adeta kan dolaşımı gibi. Yeni modellerin hızına yetişmek zor. Yeni moda telefonlar, birçok iş tek başına yapabilecek kadar akıllılar. Telefonların teknolojik özelliklerini geliştiren Cep Telefonu Aksesuarları da, işlerimizi kolaylaştırıyor. 

 

Kullanışlı Ve Şık Telefon Aksesuarları

Öncelikle avuç dolusu para verip alınan cep telefonları için koruyucu bir kılıf gerekir. Zaten telefonu alırken genellikle kılıfı da alınıyor. Bunun yanında kulaklık ve hafıza kartları da cep telefonunun vazgeçilmez aksesuarları arasında yer almakta. Şarj ünitesi, süs aksesuarlar ve bluetooth kulaklık isteğe göre temin edilebilen aksesuarlardır. 

Cep Telefonu Aksesuarları, kullanılan cep telefonunun özelliklerini daha iyi etkinleştirmek için kullanılıyor. Aksesuarlardan bazıları görsellik açısından tercih edilse de birçoğu gerçekten gerekli. Telefonun direkt olarak kullanılamadığı zamanlarda Cep Telefonu Aksesuarları telefon kullanımını kolaylaştırıyor. Özellikle yoğun iş temposu olanlar teknolojik aksesuarları sıklıkla kullanıyorlar.
Cep telefonu süsleri ise tamamen kişinin tercihlerine dayalı. Kılıfı gerekli görebilirsiniz ama kılıfın tasarımı kişisel bir tercihtir. Piyasada milyonlarca alternatif bulunuyor. Aksesuarlardan tıpkı telefonlar kadar ilgi görüyor.

17 Nisan 2014 Perşembe

Telefon Koruyan Dekoratif Kılıflar

İşlev olarak telefonları korumaya yarayan Kılıf, şu günlerde amacının çok ötesine geçmiş durumda. Artık sadece telefonu korumakla kalmıyor, sınırsız sayıda seçeneği ile telefonları süslüyor. Kıyafet değiştirmek ne ise, telefon kılıfını değiştirmekte öyle bir şey.

Telefon Kılıfı Koleksiyonu

Modayı yakından takip eden hanımlar ve beyler, giydikleri kıyafetlerine ve ruh hallerine göre telefon kılıflarını değiştiriyor. Hemen hemen herkesin birden fazla kılıfının olduğu hatta kimilerinin küçük birer telefon kılıfı koleksiyonuna sahip olduğunu söylemek yanlış olmaz. Özellikle sosyal medyayı fazlaca kullananlar yayınladıkları fotoğraflarında her gün başka bir telefon kılıfı ile poz vermekte.

Üreticilerin dikkatinden kaçmayan telefon kılıfı sever kitlesinin oluşması, yeni bir piyasanın oluşmasını sağladı. Hatta kendi evlerinde tasarım yapan ev hanımları bile var. Kimi taşlı, kimi fiyonklu şeker gibi Kılıf tasarımları yapabiliyorlar. Profesyonel baskı işlemi yapan firmalar da en sevdiğiniz fotoğrafınızı telefon kılıfının üzerine basarak kişiye özel telefon için şık bir Kılıf üretebilirler.

Zevkinize ait telefon kılıfını internette moda bloglarında bulabileceğiniz gibi, isteğinize göre taşlar, pullar, inciler alarak kendiniz de tasarlayabilirsiniz.

15 Nisan 2014 Salı

En Yeni Telefon Aksesuarları

Gelişen bilgisayar teknolojisi sayesinde her geçen gün yeni bir gelişme ile karşılaşıyoruz. Akıllı telefonlarda son 10 yılın en büyük teknolojilerinden bir tanesidir. Akıllı telefonlar özellikleri nedeniyle neredeyse her yaş kesiminden insan tarafından tercih edilmektedir.

İnternet teknolojisi ile bilgisayar teknolojisinin harmanlanması ile ortaya konan akıllı telefonlar ile bilgisayar ile yapılan tüm işleri bir parmak dokunuşu ile yapmak mümkün hale geldi. Özellikle yeni nesil akıllı telefonlar sayesinde telefon iletişim aracı olmaktan çok daha öteye gitti.

Telefon Kılıfları

Bu kadar özelliği bir arada barındıran akıllı telefonların fiyatları da normal telefonlara göre oldukça pahalıdır. Durum böyle olunca insanlar telefonlarını iyi muhafaza etmek istiyorlar. Telefon şirketleri de ürettikleri telefon aksesuarları sayesinde insanların bu isteklerine cevap veriyor.

Telefon aksesuarları olarak en çok kullanılan ürünler koruma kılıflarıdır. Ayrıca dokunmatik ekran koruma naylonları da en çok kullanılan telefon aksesuarları ürünlerinden bir tanesidir. Özellikle akıllı telefonlar için koruma kılıfları ve ekran koruma naylonlarının kullanılmasında büyük yarar vardır.

13 Nisan 2014 Pazar

Cep Telefonlarını Aksesuarlarla Güzelleştirin

Günümüzde teknoloji denilince akla ilk gelen cihaz telefonlardır. Artık sadece arama yapmaya ve mesaj yazmaya değil, internet üzerinden iletişim kurmaya, sevdiklerimizle görüntülü konuşmaya, ödeme işlemlerimizi halletmeye de yarayan, gün boyu elden düşürülmeyen telefonlar insanların artık ayrılmaz birer parçası haline gelmiş durumda. Hal böyle olunca; kullanıcılar, sürekli yanlarında olan bu küçük teknoloji harikalarını daha kullanışlı hale getirmek için ek olarak Telefon Aksesuar mağazalarını ziyaret ederek beğendiğini satın alıyor ve göze hitap etmesi adına telefonlarını süslüyor.

Telefon Aksesuar Dünyası Çok Geniş

Telefon Aksesuar denilince bizleri sayısız seçeneklerle dolu bir dünya karşılıyor. Şarj olmadan telefon çalışmayacağı için öncelikle şarj aleti herkes için şart. Müzik dinleyebilmek veya video izleyebilmek için herkesin bir kulaklığa sahip olması gerekir. Genellikle telefon ile birlikte hediye edilen kulaklıklar için artık ayrıca satın alınabilecek rengârenk, hayvan ya da çeşitli figürlerdeki ürünler mevcut. Bunun yanında, araba kullanırken de telefonla konuşmak isteyenler için bluetooth kulaklık edinmekte fayda var.

Telefonların en hassas noktaları ekranları hiç şüphesiz. Tuşlu telefon çağının sonunu getirmek üzere olan dokunmatik ekranların korunması için koruyucu jelâtinleri kullanmak gerek. Ekran harici dış yüzeyini korumak için de bir telefon kılıfı kullanılmalı ki, düşmelere çarpmalara karşı dayanıklı olsun.

Hafıza kartı da en çok ihtiyaç duyulan Telefon Aksesuar seçeneklerinden biri. Yüksek çözünürlüklü kameraları ile fotoğraf makinesi özelliği gören telefonlar binlerce fotoğraf saklama özelliğine sahip değil elbet. Belirli bir hafızası var. Çok sayıda fotoğraf saklamak istiyorsanız, bir hafıza kartı sizin için şart olmuş demektir.

11 Nisan 2014 Cuma

Telefonlarla Birlikte Kullanılan Aksesuarlar

Teknolojik gelişmelerin bizlere sunduğu aletler arasında yer alan cep telefonları, ilk çıktıkları günden bu güne kadar çok gelişme göstermiştir.

Eski cep telefonları küçük siyah beyaz ekranları ile mesaj yazıp, arama yapmak üzere tasarlanmıştı. Günümüze gelirken ekran boyutları değişmiş, renkli ekranlar ve giderek çözünürlüğü yükselen ekranlar gelmiştir. Kameralar, radyo ve mp3 gibi uygulamalar zaman içerisinde meydana gelen gelişmeler arasında yer alıyor. En son teknoloji ürünü cep telefonları ise android denilen bir işlemci kullanan akıllı telefonlardır. Dokunmatik ekranlı, wap, Wi-Fi, çeşitli oyunlar, harita, navigasyon vs. onlarca uygulama çeşidi barındıran telefonlar çeşitli aksesuarlara ihtiyaç duyuyor.

Telefon Aksesuarları Nelerdir

Telefonlarda yapılan çeşitli işlemler için gereksinim duyulan aksesuarlara telefon aksesuarları denilmektedir. Aksesuarlar genellikle telefonun marka ve modeline göre özel olarak üretilir.

Telefon aksesuarları; kulaklık, her telefonun kendi modeliyle uyumlu kılıflar, dokunmatik ekranlı telefonlar için ekran kalemi, araç kiti gibi ürünlerdir. Aynı zamanda telefonların şarj aletleri de telefon aksesuarları kapsamında ele alınabilir.

9 Nisan 2014 Çarşamba

Modele Göre Uygun Sony Kılıfları

Sony firmasının diğer elektronik cihazlara göre gelişimine çok daha ağırlı kazanan cep telefonu üretiminde hız kesmeden ilerlemeye devam ediyor. Son dönemin trendi olan akıllı telefon modelleri içinde kamera özellikleri ile ön plana çıkan Sony markalı cep telefonları koruyucu Sony kılıfları ile de beğeni toplamakta.

Özgün Sony Kılıfları

Sony marka akıllı telefonlarının özelliklerinden biri olarak fotoğraf makinesine dönüşebilen Cyber-Shot QX100 ve Cyber-Shot QX10 adlı lens-kameraları 2013 IFA Fuarı’nda büyük ilgi gören modellerden olmuştu. Sony lens kamera aksesuarı, iOS ve Android desteği ile birçok cihazla uyumlu çalışmakta.

Sony tarafından Xperia Z Ultra telefonları QX10 ve QX100 lens-kameraları rahat bir şekilde kullanabilmek amacı için yeni Sony kılıfları üretildi. Engadget Chinese yayınlanan habere dayanarak Xperia Z Ultra sahipleri Sony telefonları yeni lens-kameraları ile yüksek kalitede fotoğraf çekimi ve video kaydı yapabilmek mümkün.

Beyaz ve siyah renklerde olan Xperia Z Ultra modellere özel olarak üretilmiş olan Sony kılıfları ilk olarak Hong Kong’da satışa sunuldu. Yakın zamanda ise tüm dünyada görmek mümkün olacak.

Kaliteli ve Özgün Sony Kılıfları

Gelişen modern dünyamızda artık akıllı cihazlar, insanların bulunduğu her alanda büyük bir hegemonya oluşturuyor. Özellikle insanlara sunduğu yeni nesil büyük kolaylıklar ile yaşamın pek çok alanında yapılan işler, daha kolay ve daha hızlı şekilde yapılabiliyor. Dünya genelinde bu yeni nesil akıllı cihazlar konusunda Sony çok ileri bir teknolojiye sahiptir.

Sony Kılıfları ile Cihaz Nasıl Korunur

Çok yüksek teknolojiye sahip olan Sony akıllı cihazlarınızı artık çok daha kolay şekilde farklı bir görünüme kavuşturabilirsiniz. Sony markasının akıllı cihazlarına uygun boyut ve ebatlarda olan Sony kılıfları sayesinde akıllı cihazlarında daha özgün bir kullanıma sahip olması sağlanıyor.

Özellikle çok geniş renk ve desen çeşitliliği ile Sony kılıfları her zevke özel bir akıllı cihaz görünümü oluşturulabilmesine yardımcı oluyor. Özgün tasarımlar içerisinde farklı temalar ve unsurlar kullanılıyor. Böylelikle her zevke uygun kılıf modelleri mevcuttur.

Sony kılıfları üzerinde var olan kaliteli madde kullanımı sayesinde Sony akıllı cihazların çizilmelere karşı da en iyi şekilde korunabilmesi sağlanabiliyor. Özgün tasarımları da görsel açıdan bir zenginlik kazandırmakta.

7 Nisan 2014 Pazartesi

Telefonunuzu Koruyun

Geniş ürün ve kullanıcı yelpazesi ile samsung telefonlar son yıllarda büyük rağbet görmeye başlamıştır. Bu güzel telefonlar dokunmatik ve tuşlu olmak üzere iki farklı kategoriyle müşterilerine alternatifler sunmaktadır. Kendi piyasasının önde gelenlerinden olan samsung telefonlar elbette ki yüklenen programlar ve içeriği sayesinde diğer rakiplerinden kolayca sıyrıla bilmiştir.

Büyük dokunmatik ekrana sahip olan telefonlar son yıllarda oldukça geniş bir kitleye hitap etmeye başlamıştır. Günlük hayattaki rutin işlerinizi kolayca halletmenizi sağlayan tabiri caiz ise küçük bilgisayarlar işlevi gören telefonlar sayesinde yaşam kalitenizde yükselmiştir.

Bir telefondan daha fazlasını sunan samsung firması elbette kaliteli ve uzun yıllar dayana bilen materyalleri ile sahiplerine aradıklarından daha fazlasını sunmaktadır. Günlük hayatta yapılabilen basit hatalar ve dikkatsizlikler sebebiyle telefonunuz kırılabilir ya da ekranı zarar görebilir. Bunların önüne geçebilmek içinde basit önemler gerekir.

Kolay Yöntemler İle Telefonunuzun Ömrünü Uzatın

Başta telefonunuz için önemli bir koruyucu olan kılıflar farklı boyutları ve renk seçenekleri ile geniş bir kitleye hitap etmekte. Samsung telefon kılıfları kolay ulaşabileceğiniz, düşük maliyetlerle tüm telefon mağazalarında.

5 Nisan 2014 Cumartesi

Samsung Telefon Kılıfları

Telefon kılıfları telefonunuzu korumak için adeta birer kalkan olurlar. Düşmeye kırılmaya karşı cankurtaran görevi görürler. Piyasada el yapımı ve özel üretim olarak birçok çeşidini bulabileceğiniz telefon kılıfı mevcut ancak siz bunları kullanmak yerine ille de telefonunuzun orijinal marka telefon kılıfını kullanmak istiyor olabilirsiniz.

Telefon üreticileri bunun için telefon çeşidine uygun farklı renk seçeneklerinde kılıflar sunuyor. Eğer bir Samsung telefon kullanıcı iseniz şanslısınız çünkü Samsung Telefon Kılıfları modelleri tam da aradığınız özelliklerde.

Samsung Telefon Kılıfları kullanıcıların yaşam tarzları göz önünde bulundurularak tasarlandı. Tasarımda rahatsızlık veren ve telefonu olduğundan büyük gösteren, kullanımı zorlaştıran kalıplardan kaçınılmıştır.

Telefonunuz İçin En İyisi

Kapaklı ve kapaksız seçenekler sunan Samsung, piyasadaki diğer telefon kılıflarından daha kaliteli ve dayanıklıdır. Ekranı leke ve çiziklerden koruyup, telefonunuzu çantanızda, cebinizde en iyi şekilde muhafaza etmenizi sağlayacaklardır. Vazgeçemediğiniz telefonunuzu sunan markanın, yine onu korumanın yollarını en iyi bilen kendisidir. Ağırlığı yaklaşık 30 gram olan Samsung Telefon Kılıfları son derece hafif. Taşırken de ağırlığını hissettirmiyor.

Çeşitli Telefon Aksesuarları

Günümüzde kullanılan birçok telefonların artık kendisine özel aksesuarları bulunmakta. Aksesuarlar ile birlikte telefonunuzu daha elverişli kullanabilir ve güzel görünümlere kavuşturabilirsiniz. Telefon aksesuarları arasında en çok kullanılan ürünlerden bir tanesi telefon kılıflarıdır. Günümüzde kılıfları renkli ve değişik modellerde bulmanız mümkün.



Diğer aksesuar seçenekleri arasında telefonunuzu masaya sabitleme, kulaklık girişleri ve benzeri modellerde mevcut. Telefonunuzun ekranı büyükse ve sıklıkla video izliyorsanız masa üstünüze sabitleyici aksesuar alabilirsiniz. Telefon aksesuarları ile telefonlarınızı destekleyebilir, birçok yöntemini keşfederek kolayca kullanabilirsiniz.

Telefon Aksesuarların Yararı

Telefonlarınızın günümüzde sıklıkla kullanılması ve fiyatlarının yüksek olması nedeniyle bazı aksesuarların mutlaka alınması gerekmektedir. Ekran koruyucu ve telefon kılıfları telefon aksesuarları bölümünün temelini oluşturur. Telefon kılıflarını kullanarak telefonlarınızı koruyabilir ve çizikler, kırıklar açısından hemen önlem alabilirsiniz.


Diğer birçok telefon aksesuarlarının faydası mevcuttur ancak modeller kişilerin zevklerine göre farklılık gösterebilir. Renkli ve dikkat çekici telefon aksesuarları ile telefonlarınızı güzel görünümlere kavuşturmak istiyorsanız hemen aksesuarlar bölümüne yönelebilirsiniz. Bu sayede telefonlarınızın aksesuarlar sayesinde daha şık görünüme sahip olacak ve eskisinden daha güvenli bir hal kazanacak.

3 Nisan 2014 Perşembe

Samsung Note 3 Kılıfları

Tablet ve telefonlar arasında git – gel yaşayan teknoloji dünyası Samsung’un çıkardığı Note 3 modeli ile hem şaşırmış hem de sevinmiştir. Akıllı telefonların ve tabletlerin bir bileşeni olarak üretilen Note 3 modelleri telefon ve tabletler arasında kararsız kalanlar için son derece iyi bir alternatif.

Özellikle iş dünyasının tercih note 3 modelleri bugün birçok kişi tarafından kullanılmakta. Geniş bir kesim tarafından kullanıldığı için note 3 kılıfları da aynı şekilde geniş model çeşidine sahip.

İş çevresi için cüzdan şeklinde note 3 kılıfları üretilirken, sadeliği sevenler için pencereli kılıflar, enerji dolu insanlar için renkli kılıflar, bayanlar içinde değerli taşlarla süslü ve pelüş şeklinde note 3 kılıfları üretilmekte.

Note 3 Kılıflarında Dikkat Edilmesi Gerekenler

Renkli note 3 kılıfları tercih ediliyorsa kılıfın renginin telefonun kapağına ve ele bulaşmamasına dikkat edilmeli. Peluş şeklinde ki kılıfların tüylerinin sağlam olmasına, koruma amaçlı olarak kullanılan kılıfların sağlam ve aşınımlara karşı dirençli olmasına dikkat edilmelidir.

Tüm bunlara ek olarak da tasarım çerçevesinde kişiliği doğru yansıtmasına dikkat edilmeli.

Yeni Nesil Cep Telefonu Aksesuarları

Cep telefonlarının bizler için hayatın ayrılmaz bir parçası olduğu artık modern dünyada kabul edilebilir bir duruma geldi. Sürekli olarak cebimizde, çantamızda ve elimizde tuttuğumuz cep telefonlarını hayatımızın her anında kullanıyor, boş zamanlarımızı hep telefonla ilgilenerek geçiriyoruz.

Görüldüğü gibi bir an bile elimizden düşürmediğimiz cep telefonlarına zaman ilerledikçe kendi kişiliğimizi katmayı istiyoruz. Bunun içinde telefonun dışı görünüşünde kendimizi yansıtacak aksesuarlar kullanırız.
2000’li yılların başında hayatımıza giren ilk nesil cep telefon aksesuarları sadece kemere takılan kılıf ve koruma kılıflardan oluşurken yeni nesil akıllı telefonlar ile telefon aksesuarları daha fazla çeşitlenmiş ve özgünlük kazanmıştır.

En Çok Satılan Cep Telefonu Aksesuarları

Telefon aksesuarları denildiğinde son yıllarda aklımıza hemen kılıflar gelir. Özellikle akıllı telefonlar için kullanılan kılıfların üzerinde artık çizgi film, sinema  kahramanları, özel semboller, pahalı taşlar gibi bir çok çeşide sahip olarak üretilmekte. Bunların yanında kulaklık, bluetooth kulaklık, şarjlı kılıf, şarj cihazı, ekran koruma bandı telefon aksesuarları da bulunmakta.


Modeller arasında en çok dikkat çeken telefon ekran koruyucuları diyebiliriz. Satın aldığınız akıllı telefonlarınızı çizilmeden çok uzun süre kullanmanıza yardımcı olan bu aksesuarları mutlaka incelemelisiniz.

1 Nisan 2014 Salı

Cep telefonları günümüz insanlarının neredeyse vazgeçilmez eşyalarından bir tanesi haline gelmiş durumda. Markası ya da modeli fark etmez her insanda mutlaka bir tane cep telefonun bulunması, bu telefonların korunması, çok daha iyi görünmesi için hazırlanmış olan aksesuarların da çeşitlerinin artmasını sağlamaktadır.

Cep telefonu aksesuarı denildiği zaman birçok insanın aklına ilk gelen şeylerden bir tanesi ise herkesin bildiği üzere kılıflar. Şimdilerde insanlar gerek cep telefonlarına gerekse isteklerine uygun tarzlarda onlarca farklı çeşit kılıf modelleri arasından dilediği seçimi yapabilmektedir.

Rengarenk Kılıflar İle Kişiye Özel Telefonlar

Satın alınacak kılıf modelleri yalnızca görünüşleri ile insanların beğenilerini kazanmıyor. Bu kılıflar aynı zamanda cep telefonlarını dış etkenlere karşı başarılı bir şekilde de korumuş oluyor. Özellikle de son zamanlarda üretilen cep telefonları her ne kadar birçok farklı özelliği bünyesinde barındırsa da, en ufak bir darbe ile zarar görme ihtimalleri oldukça yüksek.

Bu tarz telefonları satın alan kişiler de telefon ile birlikte kılıf modelleri arasından bir tanesini tercih ederek cep telefonlarını çok daha uzun süre kullanmayı amaçlamaktadır.

2014 Yeni Telefon Aksesuarları

Kullandığımız telefonlar ne kadar çok özelliğe sahip olsa da bazen yetersiz kalabiliyor. Akıllı telefonların gelişmesiyle birlikte el bilgisayarı gibi kullandığımız telefonlar onlarca farklı özelliğe sahip olsa da aksesuarlar olmadan tam anlamıyla istediğimiz özellikler sahip olmaz.


Kullanıcılar için içerik ne kadar önemliyse telefon aksesuarları da aynı derece önemlidir. İçerik ve aksesuar kavramı bir elmanı iki yarısı gibi ayrılmaz ve birbirini tamamlayan kavramlardır. Telefon aksesuarları ile kullanıcının telefonu diğerlerden farklı bir şekle sahip olurken kullanıcısında izler taşır.

Bu nedenledir ki telefon aksesuarları tek bir kalıba ve tasarıma göre değil her insanın zevkine ve tercihine göre ayrı ayrı üretiliyor. Örneğin, telefonları korumak için kullanılan kılıflar kitap tarzında arka yüzünde ünlü sanatçıların ve tarihi yapıların fotoğrafı yer alarak farkı şekilde üretiliyor.

En Çok Satan Kılıf Modelleri

İphone ve Samsung telefon piyasasında lider konumunda olmaları nedeniyle en çok bu markaların kılıfları satılıyor. İphone 5S ve 5C modelleri piyasa çıktıktan bunlar için yeni aksesuarlar üretilip en çok satan telefon aksesuarları olmuştur.


Tüm modellere ait telefon arka kapakları albenitak ile sizlerin beğenisine sunuluyor. Tamamını site üzerinden inceleyebilirsiniz.