17 Nisan 2014 Perşembe

Telefon Koruyan Dekoratif Kılıflar

İşlev olarak telefonları korumaya yarayan Kılıf, şu günlerde amacının çok ötesine geçmiş durumda. Artık sadece telefonu korumakla kalmıyor, sınırsız sayıda seçeneği ile telefonları süslüyor. Kıyafet değiştirmek ne ise, telefon kılıfını değiştirmekte öyle bir şey.

Telefon Kılıfı Koleksiyonu

Modayı yakından takip eden hanımlar ve beyler, giydikleri kıyafetlerine ve ruh hallerine göre telefon kılıflarını değiştiriyor. Hemen hemen herkesin birden fazla kılıfının olduğu hatta kimilerinin küçük birer telefon kılıfı koleksiyonuna sahip olduğunu söylemek yanlış olmaz. Özellikle sosyal medyayı fazlaca kullananlar yayınladıkları fotoğraflarında her gün başka bir telefon kılıfı ile poz vermekte.

Üreticilerin dikkatinden kaçmayan telefon kılıfı sever kitlesinin oluşması, yeni bir piyasanın oluşmasını sağladı. Hatta kendi evlerinde tasarım yapan ev hanımları bile var. Kimi taşlı, kimi fiyonklu şeker gibi Kılıf tasarımları yapabiliyorlar. Profesyonel baskı işlemi yapan firmalar da en sevdiğiniz fotoğrafınızı telefon kılıfının üzerine basarak kişiye özel telefon için şık bir Kılıf üretebilirler.

Zevkinize ait telefon kılıfını internette moda bloglarında bulabileceğiniz gibi, isteğinize göre taşlar, pullar, inciler alarak kendiniz de tasarlayabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder