9 Nisan 2014 Çarşamba

Modele Göre Uygun Sony Kılıfları

Sony firmasının diğer elektronik cihazlara göre gelişimine çok daha ağırlı kazanan cep telefonu üretiminde hız kesmeden ilerlemeye devam ediyor. Son dönemin trendi olan akıllı telefon modelleri içinde kamera özellikleri ile ön plana çıkan Sony markalı cep telefonları koruyucu Sony kılıfları ile de beğeni toplamakta.

Özgün Sony Kılıfları

Sony marka akıllı telefonlarının özelliklerinden biri olarak fotoğraf makinesine dönüşebilen Cyber-Shot QX100 ve Cyber-Shot QX10 adlı lens-kameraları 2013 IFA Fuarı’nda büyük ilgi gören modellerden olmuştu. Sony lens kamera aksesuarı, iOS ve Android desteği ile birçok cihazla uyumlu çalışmakta.

Sony tarafından Xperia Z Ultra telefonları QX10 ve QX100 lens-kameraları rahat bir şekilde kullanabilmek amacı için yeni Sony kılıfları üretildi. Engadget Chinese yayınlanan habere dayanarak Xperia Z Ultra sahipleri Sony telefonları yeni lens-kameraları ile yüksek kalitede fotoğraf çekimi ve video kaydı yapabilmek mümkün.

Beyaz ve siyah renklerde olan Xperia Z Ultra modellere özel olarak üretilmiş olan Sony kılıfları ilk olarak Hong Kong’da satışa sunuldu. Yakın zamanda ise tüm dünyada görmek mümkün olacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder