1 Nisan 2014 Salı

2014 Yeni Telefon Aksesuarları

Kullandığımız telefonlar ne kadar çok özelliğe sahip olsa da bazen yetersiz kalabiliyor. Akıllı telefonların gelişmesiyle birlikte el bilgisayarı gibi kullandığımız telefonlar onlarca farklı özelliğe sahip olsa da aksesuarlar olmadan tam anlamıyla istediğimiz özellikler sahip olmaz.


Kullanıcılar için içerik ne kadar önemliyse telefon aksesuarları da aynı derece önemlidir. İçerik ve aksesuar kavramı bir elmanı iki yarısı gibi ayrılmaz ve birbirini tamamlayan kavramlardır. Telefon aksesuarları ile kullanıcının telefonu diğerlerden farklı bir şekle sahip olurken kullanıcısında izler taşır.

Bu nedenledir ki telefon aksesuarları tek bir kalıba ve tasarıma göre değil her insanın zevkine ve tercihine göre ayrı ayrı üretiliyor. Örneğin, telefonları korumak için kullanılan kılıflar kitap tarzında arka yüzünde ünlü sanatçıların ve tarihi yapıların fotoğrafı yer alarak farkı şekilde üretiliyor.

En Çok Satan Kılıf Modelleri

İphone ve Samsung telefon piyasasında lider konumunda olmaları nedeniyle en çok bu markaların kılıfları satılıyor. İphone 5S ve 5C modelleri piyasa çıktıktan bunlar için yeni aksesuarlar üretilip en çok satan telefon aksesuarları olmuştur.


Tüm modellere ait telefon arka kapakları albenitak ile sizlerin beğenisine sunuluyor. Tamamını site üzerinden inceleyebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder