3 Nisan 2014 Perşembe

Samsung Note 3 Kılıfları

Tablet ve telefonlar arasında git – gel yaşayan teknoloji dünyası Samsung’un çıkardığı Note 3 modeli ile hem şaşırmış hem de sevinmiştir. Akıllı telefonların ve tabletlerin bir bileşeni olarak üretilen Note 3 modelleri telefon ve tabletler arasında kararsız kalanlar için son derece iyi bir alternatif.

Özellikle iş dünyasının tercih note 3 modelleri bugün birçok kişi tarafından kullanılmakta. Geniş bir kesim tarafından kullanıldığı için note 3 kılıfları da aynı şekilde geniş model çeşidine sahip.

İş çevresi için cüzdan şeklinde note 3 kılıfları üretilirken, sadeliği sevenler için pencereli kılıflar, enerji dolu insanlar için renkli kılıflar, bayanlar içinde değerli taşlarla süslü ve pelüş şeklinde note 3 kılıfları üretilmekte.

Note 3 Kılıflarında Dikkat Edilmesi Gerekenler

Renkli note 3 kılıfları tercih ediliyorsa kılıfın renginin telefonun kapağına ve ele bulaşmamasına dikkat edilmeli. Peluş şeklinde ki kılıfların tüylerinin sağlam olmasına, koruma amaçlı olarak kullanılan kılıfların sağlam ve aşınımlara karşı dirençli olmasına dikkat edilmelidir.

Tüm bunlara ek olarak da tasarım çerçevesinde kişiliği doğru yansıtmasına dikkat edilmeli.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder